Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SZÍNTÍPUSOK

Itt a webshopban a CZOLORI ékszerek között színtípusok szerint is tudsz keresni. 

Már ismered az egyéni színtípusodat? Csak állítsd be a szűrésnél a fő évszakot, és máris megjelennek a számodra ideális ékszerek, amelyekre rákattintva tovább finomíthatod a keresést.

Bizonytalan vagy abban, mely árnyalatok hozzák ki leginkább természetes szépségedet, és még nem jártál színtanácsadáson?

Szeretettel látlak lakásszalonomban, ahol színkendők és CZOLORI tesztékszerek segítségével megtaláljuk a te éltető színeidet is.

A CZOLORI ékszerek a legtöbbször sokszínűek, ahogy a nevük is mutatja. A legtöbbjük besorolható a 12 színcsoport valamelyikébe, sokszor több csoportba is, tehát alkalmas arra, hogy a 4-évszak elméleten alapuló, 12 altípusos színtanácsadás során tesztékszerként használjam.

Természetesen nem „vegytiszta” összeállításokról van szó. Az évszakelmélet szerint néha „kilóg” belőlük egy-egy szín, de mivel ezeket a színeket harmonikusnak látom együtt, ezért így is használom őket.

Az ékszerek azért alkalmasak a tesztelésre, mert színarányaikban illeszkednek az adott színtípusokhoz.  A tapasztalatom ugyanis az, hogy itt is érvényesül „a hasonló a hasonlóhoz vonzódik” elve.

Vagyis egy sokszínű CZOLORI ékszert felvéve - amelyben túlsúlyban vannak a számodra előnyös színek- , azt fogod tapasztalni, hogy összeköttetés jön létre a természetes színeid és a nyakék hozzád illő színei között. Egyfajta láthatatlan energiamező ez, valamiféle vonzás, ami ragyogtat.

A Color coachingról, azaz a színtanácsadásról bővebben itt olvashatsz.