Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SZOLGÁLTATÁSAIM

Üdvözöllek a CZOLORI weboldalon!

Ha szétnézel itt nálam, akkor láthatod, hogy ez az oldal egyszerre webshop, amelyben az általam tervezett és készített CZOLORI ékszerek közül válogathatsz, ugyanakkor több is, mint egy webshop, hiszen ugyanitt többfajta szolgáltatást is találsz. Akármerre is böngészel, mindennek a középpontjában a színek állnak.  

Csaknem 10 éve tervezek ékszereket. Az ékszerek készítésénél a színeket ösztönösen használom, azt figyelem, milyen együttállásokból árad felém energia. Csaknem ezzel egy időben azonban elkezdtem más szemmel is figyelni a színeket.

Azt tanulmányoztam, hogyan mutatnak az egyes színek az embereken. Jó terepem volt ezekre a megfigyelésekre az évente megrendezésre kerülő Vörösmarty téri adventi vásár, ahol az édesanyámmal közösen tervezett, kézzel kötött, csodásan színes Mariiko sapkákat és egyéb öltözködés-kiegészítőket áruljuk.

Sok száz embert láttam tükörbe pillantani Mariiko sapkával a fejükön vagy CZOLORI ékszerrel a nyakukban, és láttam a gyönyörű mosolyt szétterülni az arcukon, ami akkor jelent meg, amikor egy-egy számukra előnyös szín hatására felismerték saját természetes szépségüket.

Azt tapasztaltam, hogy a bőrszín a legfontosabb, ez dönti el, hogy a meleg, vagy hideg tónusok előnyösek a számunkra. A haj, a szemszín finomítja az eredményt.

Aztán találkoztam Pirityi Évával, aki a színanalízis ma legelterjettebb módszerét a Pro Colour technikát honosította meg Magyarországon. Elvégeztem a színtanácsadó képzést a MODART-on, így most már nem csak érzéseim és saját megfigyeléseim vannak a színekről, de strukturált tudásom is.

Ezt szeretném neked a színtanácsadás során átadni. Hogy úgy örülj te is a saját szépségednek, mint az a sok száz ember a Vörösmarty téren a Mariiko sapkák próbálgatása közben!

És most hadd idézzem Csillát, egy kedves ügyfelemet, barátnőmet, aki a színtanácsadás után az alábbi sorokkal ajándékozott meg:

.”Csak másban moshatod meg arcodat” - ez jutott eszembe, mert miközben Ildi ráébresztett a színekre, megtanított szépnek látni önmagam: a tekintetével, a színekkel való misztikus kapcsolatával, és egyszerre megszületett köztünk egy ősi asszonyi bölcsesség.”

 

Az alábbi menüpontokra kattintva olvashatsz bővebben szolgáltatásaimról:

COLOR COACHING -SZÍNTANÁCSADÁS

KINEK VALÓ A SZÍNTANÁCSADÁS?

SHOPPING FLOW ILDIVEL

JELENTKEZÉS TANÁCSADÁSRA

EGYEDI CZOLORI ÉKSZER RENDELÉSE

SZEMÉLYES STÍLUSOM TÖRTÉNETE 

ÁRLISTA