Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SZÍNTANÁCSADÁS

MERÍTS TE IS ENERGIÁT ÉLTETŐ SZÍNEIDBŐL!

 

Egy dolgot biztosan tudok már rólad, bár még nem ismerlek: SZÉP VAGY!

Lehet, hogy ezt most túlzásnak érzed, mert csak a „hibáidat” látod: itt-ott túl nagy, túl kicsi, túl vékony, túl vastag, túl hosszú, túl rövid, túl öreg, túl fakó, túl, túl, túl... Nem is hinnéd, milyen sokan vélekednek így saját magukkal kapcsolatban. Egy könyvet megtöltene az a rengeteg becsmérlő megjegyzés, amit mi (főleg) nők naponta magunkra aggatunk. 

Az elmúlt 20 évben, mióta színekkel foglalkozom - először az édesanyámmal közösen tervezett, kézzel kötött Mariiko sapkák, majd később az ékszereim kapcsán -, bőven volt alkalmam ezt megfigyelni. De megfigyeltem azt is, milyen fantasztikus, sőt szinte mágikus hatása van a színeknek.  

 

Amikor összhangban vagy természetes adottságaiddal, még a nap is szebben süt, te pedig ragyogsz.

Több bókot, előnyösebb ajánlatokat kapsz, a főnököd is jobban elismeri a munkád, és még a piacon is szebb gyümölcsöket válogat neked az eladó. Olyan ez, mint egy spirál, a jóból még több jó lesz. De sajnos a rosszból is, amikor fittyet hányva természetes adottságaidra, szürkévé, rosszkedvűvé öltözteted magad.

 

Azt hiszem… nem, tudom: a szín energia. 

Amikor két összeillő árnyalat találkozik a kezeim között ékszerkészítés közben, azt mindig kíséri egy boldogító érzés. Azt szeretném, ha ezt te is átéreznéd. Ha a tükörbe pillantva meglátnád a hirtelen felragyogást a saját szemedben, miközben egy-egy rejtő szín után a természetes adottságaidhoz illő árnyalatot helyezek az arcod közelébe. Szeretném, ha meglátnád azt, aki lehetsz, jobban mondva, aki valójában vagy. Készen állsz? Vigyázz, lehet, hogy katartikus lesz!

 

Sikerre vivő, boldogító színek… avagy mitől lesz számodra hasznos a színtanácsadás?

A színtanácsadás egy remek eszköz arra, hogy megállapítsuk, milyen színektől leszel vonzó, egészségtől sugárzó, melyek ragyogtatnak, fiatalítanak, és milyen színek azok, amelyektől fakónak, fáradtnak, betegesnek, és a valós korodnál akár 5-10 évvel öregebbnek tűnsz.

Ha eddig ez utóbbiakat hordtad, különösen az arcod közelében, akkor nem csoda, hogy a nagy felismerés elmaradt. Magyarországon a legtöbb nő még ma is a meleg földszíneket szereti, talán, mert nem akar kitűnni, jóllehet tény, hogy a Kárpát-medencében élő populációban kisebbségben vannak azok, akiknek a földszínek jól állnak. 

 

Színtanácsadás egyedülálló technikával: színkendőkkel + Czolori tesztékszerek segítségével

A színtanácsadáson többféle technika és eszköz segítségével keressük meg, melyek a te sikerre vivő, boldogító árnyalataid.

Először a 12 altípusos évszakelméletet ültetjük át a gyakorlatba.  A tükör előtt, úgy, hogy te magad is jól lásd az egyes árnyalatokat, színkendőket fogok egymás után feltenni rád. Azt figyeljük majd, hogy az adott szín melyik árnyalatától ragyog fel természetes szépséged.

Az ideális árnyalatok kiadnak egy skálát, ez a skála pedig azt a színcsoportot, amelyikbe tartozol. Megmutatom azt is, milyen színeket viselj az arcod közelében, és milyen színeket viselj együtt.  Ne félj, ha a kedvenc színeid adott esetben nincsenek rajta ezen a skálán, ezután sem kell lemondanod róluk, csak arra figyelj, hogy az arcodtól kicsit távolabb vesd be őket. 

 

szintanacsadas

 

A színteszt után egyedi, színes Czolori-tesztékszerekkel finomítjuk az eredményeket. Így már nem csak „laboratóriumi” tesztkendőkön, hanem valódi kiegészítők segítségével is látni fogod, mennyire másként festesz, amikor a számodra előnyös színeket viseled.

 

testelszer

 

A Czolori tesztékszerekről

A színek végtelen nagy örömet adnak nekem, érzem az energiát, ami akkor keletkezik, amikor két egymáshoz illő árnyalat találkozik a kezeim között. Addig keresem a megfelelő árnyalatot, amíg meg nem szólal belül a hang: így most már elég szép. Nemrég jöttem rá, hogy a mondás, miszerint „olyan szép, hogy majd megszólal” : igaz. Valóban megszólal az a hang.

Az ékszereimet csaknem 10 éve ösztönösen készítem saját érzékeimre hagyatkozva. Az kerül egymás mellé, amit színben, textúrában, felületben összeillőnek érzek. Miután pár éve megismerkedtem Pirityi Évával - aki a színtanácsadás műfaját meghonosította Magyarországon -, jöttem rá, hogy a legtöbb ékszerem besorolható a 12 színcsoport valamelyikébe, tehát tökéletesen alkalmas arra, hogy a színtanácsadás során tesztékszerként használjam őket.

 

 

A színtanácsadásra kérlek, hozz magaddal:

 • fotókat magadról több korszakodról,
 • egy-egy olyan ruhadarabot, amit annyira szeretsz, hogy szinte ronggyá hordod, és hozz olyat is, amit csak megvettél, de valamiért nem érzed benne jól magad.
 • hozd el a sminkjeidet is!

 

A színtanácsadás menete:

 • Ismerkedés egészséges nassolni- és kortyolnivalók kíséretében, hogy ne csak kívül, de belül is szép legyél! Megkérdezem majd, hogy miben és miért szeretnél változni.
 • Elméleti bevezető a színekről sok érdekes képpel, infóval.
 • Ezután megkérlek, hogy mosd le a sminked, majd letakarom a hajad,  ahogy a kozmetikusnál szokás, és eléd terítek egy semleges, fehér „palástot”, majd színkendőket terítek rád. Olyan ez, mintha te magad lennél a fehér vászon, amire sorban felvisszük színeket.
 • A számodra legszebb árnyalatok, amelyeknél él az arcod, ragyog a szemed, és mosolyra fakadsz, kiadnak egy színskálát a legelőnyösebb színeiddel.
 • Czolori tesztékszerekkel ellenőrizzük az újonnan megtalált színeidet, így a valóságban is láthatod majd, hogy a dolog működik.
 • A színpalettád alapján átbeszéljük, hogy milyen színeket használj hajfestésénél és sminkelésnél, valamint hogy milyen színekkel ellensúlyozd a saját ideális színeidtől távolabb levő árnyalatokat, ha mégis az arcod közelében szeretnéd, vagy kell viselni őket (pl. egyenruhánál).
 • Megkapod a színpalettádat, amelynek színeiből a tanácsadás második felében elkészítünk egy színes gyöngyös CZOLORI mini BEADLOVE fülbevalót vagy medált. Így mindig szem előtt lesznek az ideális színeid, amelyeket ruhavásárlásnál is remekül használhatsz! Az ékszerekhez szükséges valamennyi alapanyagot és a munkaeszközöket én biztosítom.

 

 

 • Egy 10%-os kuponnal is megajándékozlak, amelyet 1 éven belül felhasználhatsz bármely, a webshopban található Czolori ékszer megrendelésekor vagy vásárlásakor, illetve a közös vásárlás-szolgáltatás igénybevétele esetén.

 

Helyszín, árak:

A színtanácsadás helyszíne: Budapest, Corvin negyed

A színtanácsadás időtartama: 2 óra, ára 34 900 Ft.

Gyere a barátnőddel a színtanácsadásra! Így a saját szemeddel lehetsz tanúja a kivirulásának, és ő is a tiédnek. A páros színtanácsadás időtartam 3 óra.  Amennyiben ketten érkeztek hozzám, a szolgáltatás ára 29 900 Ft/ fő.

Ha hárman érkeztek, akkor a színtanácsadás időtartama 3,5-4 óra, az ára 23 900 Ft/ fő.

Itt jelentkezz a színtanácsadásra