Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SHOPPING FLOW ILDIVEL

ÉLMÉNNYÉ TESZEM SZÁMODRA A RUHAVÁSÁRLÁST!

Megfigyeléseim szerint a nők egy része imád vásárolni, a másik részük gyűlöl. Az előbbi csoport egy-egy nehéz nap, vagy frusztráló élmény miatt sokszor vigasztalja magát ruhavásárlással, nassolás helyett, míg a másik csoport marad a csokinál.

 

Te melyik csoportba tartozol? 

Ösztönösen nyúlsz a számodra előnyös ruhadarabokért, vagy elveszettnek érzed magad az üzletekben, és gyakran előfordul veled, hogy ami a boltban megtetszett, netán amire az eladónő rábeszélt, az a szekrényed mélyén landol?

Vagy addig el sem jutsz, hogy megtetsszen valami, hiszen úgy gondolod, sem lesz rád jó semmi, mert túl nagynak, csúnyának vagy ducinak érzed magad? Arról nem is beszélve, hogy a te korodban már nem hord olyasmit az ember, amit a plázákban árulnak?

 

Véleményem szerint mindig a ruha a hibás!

Mert nem csak 36-40-es méretig nő a nő. Mindig a próbafülke-tükre a hibás, mert direkt kihozza az összes bőrhibát és karfiolt. Mindig az uniformizáló, a magazinok által sulykolt, agyon-photoshopozott szépségideál a hibás, amibe nem fér bele az, ami más, ami teltebb, szabálytalanabb vagy idősebb annál.

 

Küldetésemnek érzem, hogy megmutassam, pusztán attól szép vagy, hogy élsz!

A húsod élő anyag, a szemed titokzatos kapu, a létezésed pedig maga csoda. Nem, az élet nem lehet csúnya!

Persze időnként kell egy kis segítség ahhoz, hogy az előítéletek, rossz szokások, előnytelenül megválasztott színek és anyagok rétegeit lefejtsük, hogy mögötte megcsillanjon az igazi szépséged!  

Szívesen segítek neked ebben a magam eszközeivel. A színtanácsadás után elkísérlek egy bevásárló-körútra, amelynek során összeválogatjuk azokat a ruhadarabokat, amelyeket egy-egy szezonban jól tudsz majd együtt viselni.

 

Segítek kiválasztani azokat ruhákat is, amelyekben olyan érzésed lesz, mintha rád öntötték volna!

Így nem kell feszengened akkor sem, ha esküvőre vagy hivatalos, vagy egy más fontos eseményre, ahová ki kell öltöznöd. Te határozod meg az irányt: mehetünk multibrand áruházakba, fast-fashion store-okba, vagy second-hand üzletekbe is.  A lényeg, hogy tudjuk, mit keresünk, és tudjuk azt, kinek.

Ezért azt javaslom, hogy közös vásárlás előtt gyere el hozzám színtanácsadásra, ahol megnézzük, milyen árnyalatokban ragyogsz. A színválasztás már fél siker, sőt ¾ siker, ha engem kérdezel. A többi, a formák, fazonok, egy gyors alkatelemzés után már egyértelmű lesz.

 

A közös vásárlás ára 9900 Ft/óra, általában 2 óra (de legfeljebb 4 óra). Hidd el, egyszerre nem is bírnál egyszerre többet. Jóllehet én leszek az, aki odaviszi hozzád a próbára szánt ruhákat, és neked nem is kell mást tenned, mint királynőként várni, és próbálgatni, mégis egyfajta önismereti utazás lesz ez számodra, ami mélyre visz ezért, el is fáraszt.

 

Itt tudsz jelentkezni a Közös vásárlásra. Induljon a FLOW!