Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PALETTA GYÖNGYÖS MEDÁLOS NYAKÉKEK

Ár:
8.900 Ft
Menny.:db
Várható szállítás: 2022. július 04.
Szállítási díj: 2.794 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Azért készítettem el a PALETTA  medálos nyakékeket, hogy egyben lásd a színcsoportod színeit. Színtanácsadóként azt tapasztaltam ugyanis, hogy a szimpla papír alapú színskála alapján a legtöbb ember számára nem áll össze  egy-egy "színvilág". Ezért az üzletekben ruhavásárláskor sokan kétségbeesetten próbálják hozzánézni az adott ruhadarab színét a színskálán látható színárnyalathoz, miközben attól rettegnek, hogy eltévesztik a dolgot. Hol van ebben az öröm? 

Mennyivel jobb lenne, ha színeket belülről is érzékelnéd, lelki szemeiddel is látnád! Ehhez viszont az kell, hogy egyben, egy valódi tárgy közvetítésével lásd őket, csak így tud összeállni a kép! Memorizálni képeket, érzéseket tudunk, ezért a PALETTA sorozat darabjai segítségével könnyebben fel tudod majd idézni a színeidet.

A medálokat színes műanyaggal bevont, filigrán acélsodrony-láncra fűztem. Anyaguk hypoallergén, fémre érzékenyek is viselhetik.

Válaszd a színtípusodhoz illő színben. Ha pedig még nem ismered a színtípusodat, jelentkezz hozzám színtanácsadásra, melynek végén ajéndékba adom neked a hozzád illő Paletta medálos nyakéket!

https://czolori.com/szintanacsadas-szintanacsadas