Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KINEK AJÁNLOM?

Azoknak ajánlom a színtanácsadást, akik változni akarnak.

Sokféle élethelyzet adódhat, ami kiváltja ezt a belső igényt, például szakítás, válás, új munkahely, előléptetés, a gyerekszülések utáni időszak, vagy a hormonális változások beköszönte a negyvenes évek derekától kezdve, a szemtelen súlygyarapodással, az óriási hangulati kilengésekkel, a konstans fáradtsággal.

A nők egy része sajnos megadja magát a helyzeteknek és a hormonjainak, áldozatnak tekinti magát, de vannak, akik felveszik a kesztyűt, és még a változókort is az újjászületés lehetőségeként élik meg.  Te melyik csoportba tartozol? 

Hiszem azt, hogy mindig van lehetőségünk tanulni, változni. Nem átváltozásra gondolok, az ugyanis azt sugallja, hogy nem vagyunk elég jók, ahogy vagyunk. Korántsem erről van szó. Pusztán arról, hogy rengeteg minden alakít bennünket, így a megjelenésünket, öltözködésünket is, például a megszokások, a hagyomány, a divat diktatúrája. De az sem elhanyagolható hatás, amikor az anyukánk azt állítja, hogy a földszínek állnak nekünk jól, ahogy neki is (pedig nem is hasonlítunk rá). Ugyanígy hamis közhely, hogy a szőke az igazi nő…, nem véletlenül jár az utcán annyi elrontott hajú vöröses szőkeség.

 

Az a változás, ami a színtanácsadás során beköszönt, nem más: mint önmagunk újrafelfedezése. 

Rácsodálkozás természetes adottságainkra. Bízom abban, hogy ez a felismerés benned is megtörténik, és idővel rááll majd a szemed arra, hogy az üzletekben megtaláld az eredeti szépségedhez illő árnyalatokat, függetlenül attól, hány éves vagy. Ez erőt ad majd ahhoz, hogy a legjobbat tudd kihozni az akár az eleinte reménytelennek tűnő helyzetekből is!

Kedvet kaptál? Itt jelentkezz a színtanácsadásra.