Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EGYEDI CZOLORI ÉKSZER RENDELÉSE

 

EGYEDI CZOLORI ÉKSZER a te saját ragyogtató színeidből 

Azt mondják, az ékszerviselés egyidős az emberiséggel. Az ékszerrel először jelenik meg egy olyan tárgy, amely nem pusztán a vegetatív túlélésünket szolgálja. Az ékszer több ennél. Véd, díszít, összefoglal. Ezt érzem én is.  Amikor reggel felveszem a nyakékemet, amit a saját színeimből kevertem, önmagam külső reprezentációját veszem magamra, amely, mindig emlékeztet arra, aki vagyok. Arra, hogy szép vagyok. Megfigyeltem, hogy amikor rossz kedvem van, önkéntelenül is többször nyúlok a nyakamban lévő nyakékhez.  Ékszer nélkül szinte sehová nem megyek, szükségem van erre az erőforrásra, amely mindig kéznél van.

A minap a postán én voltam az utolsó, aki csomagot adott fel, benne természetesen egy ékszerrel valakinek közületek. Este nyolc óra előtt jártunk pár perccel, már félig lehúzták a rácsot, az alkalmazottak látványosan készülődtek hazafelé. A hölgy, aki épp a csomagom adminisztrációját intézte, egyszer csak felpillantott. „Milyen szép ez a nyakék!”- mondta őszinte rácsodálkozással, és szélesen elmosolyodott. A mosoly még percekig ott maradt az arcán. Már nem sietett annyira, inkább azt éreztem, hogy örül nekem.

 

Egyedi ékszer készítése színtanácsadás után

Szeretnéd tudni, milyen a te ragyogtató ékszered? Milyen az, amelyben a te éltető színeid fonódnak egymásba?

Keress meg és segítek megkeresni ezeket  a színeket. A színtanácsadáson színkendők és CZOLORI tesztékszerek segítségével állítjuk össze éltető színeid skáláját. Majd ezekből a színekből elkészítem neked azt az ékszert, ami csakis a tiéd.

Akkor is erőt meríthetsz belőle, amikor épp kialvatlan vagy, vagy elégedetlen önmagaddal például a súlyod, a korod vagy bármi más miatt.  Mit szólsz? Van kedved ehhez az önismereti kalandhoz?

A színtanácsadás  helyszíne: Budapest, Corvin negyed

 

Ékszer különleges alkalomra

A legtöbben általában különleges alkalmakra rendelnek egyedi ékszert: eljegyzésre, esküvőre, bálba, kerek évfordulóra vagy diplomaosztóra, de akadt olyan ügyfelem is, akit beválogattak egy mulinacionális cég nemzetközi vezetőképző programjába. Ez a hölgy azért kért egy látványos statement GEOM nyakéket, hogy legyen, ami a sok ismeretlen arc között emlékezetessé teszi őt a vezető-képzésen, Londonban.

 

Vannak, akik egy különleges, romantikus utazás emlékét szeretnék megörökíteni ékszerben, ahogy például a „Portugál hajnal” névre keresztelt BEADLOVE nyakék esetében is történt. A nyakéket egy menyasszony kapta nászajándékba a barátaitól.

 

Egy-egy kerek évfordulót is ünnepelhettek egyedi ékszerrel. A „Türkiz pipacsmező” névre keresztelt BEADLOVE nyakék  az egyik legnépszerűbb ékszerem lett azóta, hogy Anita édesanyja 80. születésnapjára kérte az anyuka kedvenc színeivel.

 

A honvágy is erős motivációt jelenthet egy-egy ékszer megrendelésénél. Cintia ugyanúgy Mexikóban született, mint  a fantasztikus Frida Kahlo, de Budapesten dolgozik egy multinacionális cégnél.

Természetes színei alapján Cintia Fridához hasonlóan sötét színtípusú, akihez nagyon jól illenek a mély, sötét árnyalatok kiegészítve a fűszeres okkersárgával.

 

Egyetértek azzal a vélekedéssel, amely szerint az emberek ösztönösen azokkal a színekkel veszik körül magukat az otthonukban, amelyek harmonizálnak természetes színeikkel. 

Anna esetében is ez történt. Épp akkor költözött be  a bérelt kislakásba, amelynek berendezését én terveztem, és amely többek között azért tetszett meg Annának, mert a lakásban több helyen is feltűnik a halványrózsaszín mellett a menta, amely neki is az egyik kedvence.

Anna regényeket ír, emellett énekel, és a koncertfellépéseihez rendelte tőlem ezt a hamvas BEADLOVE nyakéket, amelyben a világos nyár finom árnyalatai egyesülnek harmonikusan  ugyanúgy, mint az otthonában és a ruhatárában.

 

Szeretnél te is egy egyedi CZOLORI nyakéket magadnak? Vagy szívesen megajándékoznál vele valakit?

Itt érdeklődj! 

 

Egyedi CZOLORI-ékszer készítésének menete:

  • Még nem tudod, milyen színtípusba tartozol? De azt tudod, hogy a szeretnél egy olyan egyedi ékszert,amelyekben a te színeid fonódnak egymásba?

 

  • Szeretettel várlak a színtanácsadáson, ahol kiteszteljük a színeidet, majd összeválogatjuk az ékszerhez az alapanyagokat, fonalakat, gyöngyöket. Itt olvashatsz rólam bővebben

 

  • Már ismered a színtípusod, és szeretnél egy egyedi CZOLORI ékszert ezekből? Akkor arra kérlek, küldj egy hangulatfotót a színekről, ahogy Csilla is tette, aki tél-tavasz típus, vagyis az élénk, főleg hideg színek éltetik igazán.

 

  • Csilla nyárra egy CZOLORI FLORÁLIA nyakéket álmodott magának, amelynek a gyöngysora sárga, a virágos medál pedig a fukszia és a türkiz különböző árnyalataiból áll.

  • Az átküldött hangulatfotó(k) alapján fogom összeválogatni az alapanyagokat, gyöngyöket és/vagy fonalakat. Erről készítek egy fotót, amit elküldök neked.

 

  • Miután visszaigazoltad, hogy ezekre az árnyalatokra gondolsz, elkészítem számodra  az ékszert.

 

  • BEADLOVE nyakék rendelésekor  is az átküldött hangulatfotók alapján válogatom össze a  „gyöngylevest” (az angol beadsoup után). Az erről készült fotót küldöm át neked, és azután kezdem csak a munkát, hogy mindketten rábólintottunk a színekre.  Itt a Jazzation acapella együttes csodás hangú énekese, Katus számára készített BEADLOVE nyakéket láthatod, az átküldött inspirációs képpel és a „gyöngylevessel”.

 

Kedvet kaptál? Lépj velem kapcsolatba itt!